Idéverkstad Stora Sundby kraftsamlar

Leader Södermanland, en ideell förening som verkar för en hållbar landsbygdsutveckling, bjuder in i samarbete med Eskilstuna kommun, till Idéverkstad Stora Sundby onsdagen den 10 april kl. 18:00 på Stora Sundby GOIF.

Idéverkstad Stora Sundby kraftsamlar för att förverkliga idéer genom Leader Södermanland

Leader Södermanland, en ideell förening som verkar för en hållbar landsbygdsutveckling, bjuder in i samarbete med Eskilstuna kommun, till Idéverkstad Stora Sundby onsdagen den 10 april kl. 18:00 på Stora Sundby GOIF. Detta arrangemang kommer att utgöra en plattform för att samla engagerade eldsjälar, föreningar, nätverk och företag som vill förverkliga sina idéer för en hållbar utveckling av Stora Sundby och kringliggande bygder genom Leader Södermanland.

– Vi på Leader Södermanland är övertygade om att det är människorna som bor och verkar i sina bygder och orter som vet bäst vad som behövs för en hållbar landsbygdsutveckling. Därför har vi utvecklat ett koncept som vi kallar för Idéverkstad för att tillsammans med gräsrötterna arbeta för attraktiva och långsiktigt hållbara landsbygder, säger Kristin Vettorato, verksamhetsledare på Leader Södermanland.

– Syftet med Idéverkstad Stora Sundby är att samla alla positiva krafter och idéer för att samverka kring hur vi tillsammans kan utveckla Stora Sundby och kringliggande bygder, och hur Leader kan hjälpa till att förverkliga deras idéer. Tillsammans kan vi skapa en positiv förändring och göra verklig skillnad, säger Yuri Silva, PR- och kommunikationsansvarig på Leader Södermanland.

Leader Södermanland uppmanar alla eldsjälar, föreningar, nätverk och företag att medverka på Idéverkstad Stora Sundby för att bidra med sina idéer, erfarenheter, kunskaper och engagemang.
Varmt välkommen till Idéverkstad Stora Sundby!

Kontaktinformation:

Kristin Vettorato
Verksamhetsledare
Leader Södermanland

Tfn: 079-356 71 32
E-post: info@leadersodermanland.se

Yuri Silva
PR- och kommunikationsansvarig
Leader Södermanland

Tfn: 073-775 64 00
E-post: yuri.silva@leadersodermanland.se

Ladda ner pressmeddelandet i wordformat här.