Restaurang Arkadien – en matstudio utefter 2000 m2 metoden

Leaderprojektet syftar till att diversifiera verksamheten med en restaurang som erbjuder mat baserat på vad som odlas på gården enligt 2000 m2 metoden. Målet med projektet är att bygga en matstudio. Matstudion har för avsikt att erbjuda rena restaurangupplevelser baserade på gårdens råvaror men även utöver det erbjuda kurser och events där gästerna får en direkt förståelse för regenerativa matsystem och matkultur.

Om projektet

Leaderprojektet Restaurang Arkadien – en matstudio utefter 2000 m2 metoden syftar till att diversifiera verksamheten med en restaurang som erbjuder mat baserat på vad som odlas på gården enligt 2000 m2 metoden. Målet med projektet är att bygga en matstudio.

Matstudion har för avsikt att erbjuda rena restaurangupplevelser baserade på gårdens råvaror men även utöver det erbjuda kurser och events där gästerna får en direkt förståelse för regenerativa matsystem och matkultur.

Projekttypen var projektstöd till företag. Projektägaren är Niklas Tore Erik Karlsson.